Jan Leyers
in de pers

Eindelijk nieuwe single Soulsister

Interview: Showbizzsite
19 September 2021
Voor de productie van ‘Something I Need To Know’ tekent Jasper Maekelberg, bekend van zijn werk met Balthazar, Bazart, Mauro Pawlowski en Gabriel Rios. De bejubelde en veelgevraagde Maekelberg kwam op een aparte manier bij Soulsister terecht.

Soulsister is helemaal terug met nieuwe single

Interview: Radio 1
17 September 2021
Het heeft ruim tien jaar geduurd, maar ze zijn terug, Jan Leyers, Paul Michiels en hun onwaarschijnlijk catchy smaak van popsongs.

Eerste Soulsister-single in 10 jaar

Interview: Radio 2
17 September 2021
‘Something I need to know’. Zo heet de nieuwe single van Soulsister. Fans van Leyers en Michiels hebben een decennium moeten wachten op een nieuw nummer. Maar nu is het dus zover. En het is een typisch Soulsister-nummer geworden, maar met een 2021-geluid. En volgens Paul Michiels klinkt zijn stem beter dan ooit. En goed nieuws: er komen nog meer nummers aan.

Leyers & Michiels worden weer Soulsister

Interview: Nieuwsblad
18 September 2021
Is there something I need to know? Ja, er is something dat we moeten weten. Soulsister leeft weer en maakte dat deze week wereldkundig middels de nieuwe single Something I need to know. Alhoewel: leeft wéér? Volgens Jan Leyers en Paul Michiels zijn ze nooit echt verdwenen, hoogstens even niet zichtbaar geweest. Maar nu gaan ze blijven, zeggen ze. “Je kan niet eeuwig ­fietstochten blijven maken.”

Mijn dochters moeten toch iets aan mij verwerpen? Helaas, ik bespeur geen plannen tot vadermoord.

Interview: Humo
13 September 2021
Mijn dochters moeten toch iets aan mij verwerpen? Helaas, ik bespeur geen plannen tot vadermoord.

Soulsister is terug en bespreekt nieuwe muziek: “Mijn stemgeluid is beter dan ooit”

Interview: HLN
17 September 2021
Soulsister is helemaal terug van weggeweest. Jan Leyers en Paul Michiels losten vandaag hun nieuwe single ‘Something I Need To Know’. Op JOE bespreken ze hun nieuwste schijf.

Een tourbus is een soort kloosterleven

Interview: intervista.be
4 September 2014
Artiest, filosoof, tv-maker… Jan Leyers heeft vele aliassen. Toch zat er geen plan achter zijn carrière, het overkwam hem allemaal wat. “Mijn motor die ik aanschafte, mijn televisiewerk: ik heb nooit echt voor iets gekozen.”

Social media

Volg Jan Leyers